Zorgverzekeringen vergelijken??

Zorgverzekeraars hebben van het kabinet te horen gekregen, dat zij hun reserves tot op zekere hoogte ten gunste van hun klanten moeten aanwenden. Oftewel: lagere premies. Bovendien gaat de korting bij collectiviteiten van 10% naar 5%. Vergelijken is dus zinvol! 

Service Hoogkamer Assurantiën

Middels onderstaande link komt u terecht bij een objectieve vergelijker. Middels deze vergelijker kunt u diverse verzekeraars met elkaar vergelijken: Besured, CZ, De Friesland, Ditzo, FBTO, Hema, Just (vh. CZ Direct), OHRA, ONVZ, Pro Life, Promovendum, Salland, United Consumers, Zorg en Zekerheid en Zorgdirect. Kortom: een representatief deel van de markt.

Geen advies

Hoogkamer Assurantiën adviseert niet op het gebied van zorgverzekeringen. Waarom? Omdat wij met zijn allen (de politiek dus) hebben besloten dat een basisverzekering een goede dekking is. Ten tweede: de uiteindelijke zorg is mede afhankelijk van de contracten die verzekeraars met de zorgaanbieders hebben afgesloten. Wij hebben als adviseur geen inzicht in deze contracten en wij hebben ook geen inzicht in de kwaliteit van zorg, die de zorgaanbieders leveren. Tot slot is een keuze van u als klant ook erg afhankelijk van uw eigen medische geschiedenis en persoonlijke voorkeuren. 

Daarom hebben we ervoor gekozen om onze dienstverlening te beperken tot het leveren van een -naar onze inzichten- goede vergelijker. Zie hieronder

Onze zorgvergelijker

 

Privacy

Wij krijgen geen informatie over de door u geraadpleegde pagina's of gemaakte keuzes.