Zorgverzekeringen vergelijken??

Ontzettend veel consumenten veranderen jaarlijks van zorgverzekeraar. Premies stijgen, zorgwensen veranderen en de persoonlijke situatie van uw klant kan voor het komende jaar anders zijn dan die van het huidige jaar. Reden genoeg om te controleren of de zorgverzekering nog past bij uw klant.

Belangrijke trends en informatie
- De naturapolis stijgt in populariteit;
- Verschillende verzekeraars zetten lopende restitutiepolissen om naar combinatiepolissen;
- De collectiviteitskorting wordt afgebouwd en vanaf 2023 zelfs afgeschaft; 
- Gecontracteerde zorgaanbieders worden belangrijker, zorgaanbieders in de buurt worden daarom getoond in onze vergelijker;

Service Hoogkamer Assurantiën

Middels onderstaande link komt u terecht bij een objectieve vergelijker. Daarmee kunt u diverse verzekeraars met elkaar vergelijken: Besured, CZ, De Friesland, Ditzo, FBTO, Hema, Just (vh. CZ Direct), OHRA, ONVZ, Pro Life, Promovendum, Salland, United Consumers, Zorg en Zekerheid en Zorgdirect. Kortom: een representatief deel van de markt.

Geen advies

Hoogkamer Assurantiën adviseert niet op het gebied van zorgverzekeringen. Waarom? Omdat wij met zijn allen (de politiek dus) hebben besloten dat een basisverzekering een goede dekking is. Ten tweede: de uiteindelijke zorg is mede afhankelijk van de contracten die verzekeraars met de zorgaanbieders hebben afgesloten. Wij hebben als adviseur weinig tot geen inzicht in deze contracten en wij hebben ook geen inzicht in de kwaliteit van zorg, die de zorgaanbieders leveren. Tot slot is een keuze van u als klant ook erg afhankelijk van uw eigen medische geschiedenis en persoonlijke voorkeuren. 

Daarom hebben we ervoor gekozen om onze dienstverlening te beperken tot het leveren van een -naar onze inzichten- goede vergelijker. Zie hieronder

Zorgvergelijker premies 2024

 

Privacy

Wellicht ten overvloede, maar toch: wij krijgen geen informatie over de door u geraadpleegde pagina's of gemaakte keuzes.