Onze missie en visie

Wij willen de strategisch partner zijn in risicomanagement.

In de zakelijke markt betekent dit dat wij samen met de directie -in lijn met de doelstellingen van het bedrijf- nagaan welke risico's het bedrijf loopt. Vervolgens advies uitbrengen hoe deze risico's verminderd kunnen worden danwel elders kunnen worden ondergebracht. In dit proces maken wij gebruik van diverse strategisch partners zoals accountants, notarissen, managementadviesbureau's en personeelsadviesbureau's. Direct of via diverse serviceproviders hebben wij toegang tot bijna alle verzekeraars in Nederland!

In de particuliere markt is onze aanpak eenvoudig en doeltreffend: wij zorgen dat u goed verzekerd bent en dat u goed verzekerd blijft!

Onafhankelijk

U wordt door ons bijgestaan in het analyseren en beheren van uw risico's. Dit kan alleen als u ons betaalt en niet de leverancier van een verzekeringsproduct. Zowel in de zakelijke markt als in de particuliere markt maken we gebruik van dienstenovereenkomsten met een doorlopende of eenmalige fee. Door deze manier van werken hoeven we ons maar over één ding zorgen te maken en dat is te zorgen dat u het beste verzekeringsproduct krijgt. Ook al wordt dat door bijvoorbeeld een Centraal Beheer geleverd!