Uw “lijfrente APK”

U heeft uw financiële toekomst prima geregeld. Naast de AOW heeft u met uw pensioen of lijfrente gezorgd voor een prima inkomen op uw oude dag. Dat heeft u ruim van tevoren geregeld. Want u weet dat u dit tijdig moet doen. En u heeft ook nog pensioen via uw werkgever. De toekomst ziet er goed uit. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken…

Stap 1 is gezet
Nou…u bent wel op de goede weg. Want u heeft de belangrijke eerste stap gezet. Vergeet nu niet die volgende stap op weg naar een mooie financiële toekomst te nemen.

…en stap 2?
Uw leven is misschien niet meer helemaal hetzelfde als bij het regelen van uw lijfrente. Heeft u nog dezelfde wensen? Is uw inkomen nog vergelijkbaar? Heeft u nog hetzelfde pensioen bij uw werkgever? Heeft u ander werk? Is uw privé situatie anders geworden? Bent u bijvoorbeeld getrouwd of gaan samenwonen? Of anders gaan wonen? Of is uw vermogen veranderd? Bent u nog helemaal gezond?

Achteruitkijkspiegel
Voor de meeste mensen verandert er ongemerkt veel in hun leven. Soms kijken we dan in de “achteruitkijkspiegel” en zien we wat er in een paar jaar allemaal is gebeurd. Probeert u het maar eens….. wat is er veel gebeurd hè? En nu omgekeerd. Nu kijkt u eens door de “voorruit”, de weg die nog komt. Heeft u nog steeds hetzelfde toekomstbeeld als een paar jaar geleden? Bent u nog op diezelfde weg ? Is uw doel nog in beeld?

Tijd voor de APK
Als u, net zoals de meesten van ons, merkt dat uw leven veel dynamischer is dan u zich realiseerde is het tijd voor de APK van uw lijfrenteverzekering. En daarbij helpen we u graag. Neem contact met ons op. We maken graag een afspraak met u. Tijdens een gratis (telefonische) afspraak bespreken we samen uw huidige situatie en wensen.

…en doorlopen
Als alles nog is zoals u het wil hoeven we verder niets te doen. Behalve over een paar jaar opnieuw samen in gesprek gaan. Als blijkt dat het tijd is voor uw volgende stap dan helpen we u daarbij graag. We kunnen u dan inzage geven in uw toekomstige netto inkomen, en de eventuele oplossingen om waar nodig bij te stellen. Vooraf maken we afspraken wat we voor u gaan doen, en wat dat kost. Dat is wel zo prettig.

Tot snel, bij uw lijfrente APK. Zodat het goed geregeld blijft.

Taco Ringma
(pensioenadviseur)